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Dear I

This is in reference to your letter dated 5 June, 2001, requesting clarification as
to the date of your “expatriation.” As the enclosed information printed from a United
States Department of State Website indicates, loss of U.S. citizenship requires a
voluntary act by the person seeking to expatriate. Merely leaving the United States to
live in another country has no legal effect. Accordingly, until you have taken the steps
set forth in section B. of the attached materials, you remain a citizen of the United
States. Please note that the web address of the Website is highlighted at the bottom of
the first page of the enclosed materials.

For purposes of requesting a ruling under I.R.C. § 877 that your loss of U.S.
citizenship did not have for one of its principal purposes the avoidance of U.S. taxes,
the date you would use for purposes of gathering the information required by the
materials previously sent to you by this office is the date that the U.S. Embassy or
Consulate gives final approval of your oath of renunciation.

We hope this information is helpful to you. If you have any questions, please
contact Willard Yates of this office at (202) 622-3880.

Sincerely,

W. Edward Williams
Senior Technical Reviewer
CC:INTL:Br1



